GrantOne-netværk

2019 blev året hvor GrantOne for alvor fik moment. Vi har således, blandt mange andre nye brugere, haft glæde af starte samarbejder med Aage V. Jensen Naturfond, Østifterne F.M.B.A, Nykredits Fond, 15. Juni Fonden, Lauritzen Fonden og senest Den Danske Maritime Fond.

Den glædelige udvikling betyder, at vi nu er mere end 300 GrantOne-brugere. Derfor giver det god mening at mødes og udveksle erfaringer, komme med ideer til forbedringer og networke.

Det er planen at indkalde til arrangementet i det tidlige forår 2020. Lauritzen Fonden har været så gæstfrie, at tilbyde vi kan mødes hos dem i Hellerup.

Hvis du er interesseret i at blive orienteret om dette, og lignende fremtidige initiativer kan du tilmelde dig her på siden. 

GrantOne bruges i dag af flere end 60 legatuddelere af alle typer –  fra store erhvervsdrivende fonde til foreninger, familiefonde og almennyttige fonde.

GrantOne har siden lanceringen i 2017 håndteret ansøgninger for mere end 1,3 milliarder kroner fordelt på mere end 12.000 ansøgninger. Der er blevet bevilget over 300 millioner kroner.

Tilmeld GrantOne-netværk

Udfyld formularen for at tilmelde dig GrantOne-netværk og blive opdateret med kommende funktionalitet og inspirerende netværktsarrangementer.

GrantOne - 2019

Ansøgninger
0
Ansøgt beløb (t.kr.)
0
Bevilget (t.kr.)
0